ogólnie może być... tylko na miejscu przewodniczącego to widziałabym bardziej obecnego zastępcę albo któregoś chłopaka z rady uczniowskiej nie żeby mi przeszkadzała nasza przewodnicząca ale nie pasuje mi ona do tej funkcji...poza tym dawno nie było faceta na ''stołku'' przewodniczącego
Beściak
ruszaja sie na tyle co ci wyzej im pozwalaja zero wlasnych inicjatyw. no coz kazdy orze jak moze...
Polecam osobiste pytania do samorządu o to, co zrobili... To, że Wy nie zauważacie ich pracy, nie znaczy, że nic nie robią. Sugeruję mieć oczy szeroko otwarte i nie wypowiadać sie w sprawach, o których nie macie najmniejszego pojęcia.
Beściak
a ty za to masz jakiekolwiek pojecie zes sie udal najbardziej hehe jedyna reakcja na ciebie to smiech
Looky napisał:
Polecam osobiste pytania do samorządu o to, co zrobili... To, że Wy nie zauważacie ich pracy, nie znaczy, że nic nie robią. Sugeruję mieć oczy szeroko otwarte i nie wypowiadać sie w sprawach, o których nie macie najmniejszego pojęcia.
jeśli jesteś kloeś taki spostrzegawczy to powiec co ten samorząd nam dla szkoły dobrago uczynił. chodze do tej szkoły 3 lata i po poprzednim samorządzie to jakieś minimalne postępy widziałem. A teraz jakoś ciężko jest coś zauważyć. Więc nie broń tego samorządu --------------- no oczywiście jeśli nie wchodzisz w jego skład!
NO tak w takim razie niech uczniowie 3 a wypowiedza sie co samorząd miałby zrobic aby zadowolić szanowne towarzystwo. Sądzac po poprzednich wypowiedziach aby uznać samorząd za aktywny to musielibyście od URS dostać po skrzynce piwa, + 3l czystej.... chmm nie macie zielonego pojecia co samorząd robi w tej szkole a pomimo to zawzięcie komentujecie jego pracę. Samorzad nie jest od tego żeby paradowac po korytarzu i pokazywac się . URS wykonuje ciężką pracę za kulisami tej budy. Pozatym jeżeli macie jakieś pomysły to czemu o nich nie napiszecie chmm??
kudłaty napisał:
NO tak w takim razie niech uczniowie 3 a wypowiedza sie co samorząd miałby zrobic aby zadowolić szanowne towarzystwo. Sądzac po poprzednich wypowiedziach aby uznać samorząd za aktywny to musielibyście od URS dostać po skrzynce piwa, + 3l czystej.... chmm nie macie zielonego pojecia co samorząd robi w tej szkole a pomimo to zawzięcie komentujecie jego pracę. Samorzad nie jest od tego żeby paradowac po korytarzu i pokazywac się . URS wykonuje cięrzka[ciezka] pracę za kulisami tej budy. Pozatym jeżeli macie jakieś pomysły to czemu o nich nie napiszecie chmm??
dobrze napisane kudlaty ja tam do samorzadu nic nie mam, nie sa moze zbyt widoczni ale napewno wykonuja duzo pracy wiec chwala im za to
nie narzekam ani nie chwale
Ostatnio edytowany przez rusnar (2006-12-01 14:47:09)
rastaburak napisał:
a ty za to masz jakiekolwiek pojecie zes sie udal najbardziej hehe jedyna reakcja na ciebie to smiech
Człowieku, zdobądź się na troche kultury, jak piszesz na publicznym forum. Jedyna reakcja na mnie to śmiech? No cóż, może w Twoim wypadku. W końcu śmiechem maskuje się głupotę...
A TY masz jakiekolwiek pojecie, o czym mówisz?
lysy_tom napisał:
Więc nie broń tego samorządu --------------- no oczywiście jeśli nie wchodzisz w jego skład! big_smile
Nie wchodzę w jego skład, a bronić mogę kogo mi się podoba. To, że efekty czyjejś pracy są mało widoczne nie znaczy, że on nic nie robi. (np. przez kilkanaście lat wielu nauczycieli próbowało nauczyć Was kultury :> )
Looky napisał:
rastaburak napisał:
Człowieku, zdobądź się na troche kultury, jak piszesz na publicznym forum. Jedyna reakcja na mnie to śmiech? No cóż, może w Twoim wypadku. W końcu śmiechem maskuje się głupotę...
A TY masz jakiekolwiek pojecie, o czym mówisz?lysy_tom napisał:
Więc nie broń tego samorządu --------------- no oczywiście jeśli nie wchodzisz w jego skład! big_smile
Nie wchodzę w jego skład, a bronić mogę kogo mi się podoba. To, że efekty czyjejś pracy są mało widoczne nie znaczy, że on nic nie robi. (np. przez kilkanaście lat wielu nauczycieli próbowało nauczyć Was kultury :> )
Ej koleś czy ty bynajmniej nie pszesadzasz?? I nie rób z siebie cfaniaka! Masz coś do mojej kultóry bo ja sam nie mam sobie nic do zarzucenia. Przecież mogłem cię za takie coś sprzeklinac ale nie zrobiłem tego, jak widzisz to wymaga dużej kultury!
lysy_tom napisał:
Ej koleś czy ty bynajmniej nie pszesadzasz?? I nie rób z siebie cfaniaka! Masz coś do mojej kultóry bo ja sam nie mam sobie nic do zarzucenia. Przecież mogłem cię za takie coś sprzeklinac ale nie zrobiłem tego, jak widzisz to wymaga dużej kultury!
Az przypomnial mi sie pewien kawal:
Dziecko przylatuje do Stalina i krzyczy:
- Wujku, daj cukierka!
- Sp........ !
Na ekranie pojawia sie duza plansza z napisem: "A mogl zabic!".